Bine ati venit la Liberty Medical Center

Program : Luni - Vineri: 8.00 - 20.00
  Contact : 031.880.62.25

Pediatrie

Pediatrie

Pediatria este o ramura a medicinei care se ocupa cu studiul bolilor la copii. Tratamentul acestor boli este diferit fata de cel al adultilor si de aceea noi va punem la dispozitie cei mai buni medici.

Rinofaringita acuta  este una dintre cele mai intalnite infectii respiratorii in randul copiilor de 5 luni si  5 ani.

Cunoscuta popular ca raceala , rinofaringita acuta isi face aparitia cel mai des toamna si iarna, traducandu-se prin inflamarea partii superioare a faringelui ( rinofaringe).Este de origine virala, fiind cauzata de infectia cu un virus extreme de contagios, rinovirus.

Varsaturile  reprezinta una dintre cele mai frecvente simptome prezente in viata nou -nascutului in perioada 0 – 1  an.Aspectul lor este foarte important in identificarea anumitor afectiuni: cu lapte necoagulat  indica atrezie esofagiana, cu alimente nedigerate – stenoza de esofag, cea bilioasa apare  in obstructia intestinala, sanghinolente apar in prezenta ulceratiilor mucoasei gastrice, fecaloida apare in peritonite sau obstructii intestinale.

Diareea la copilul intre 0 si 3 ani este intalnita cu o frecventa de 1 pana la 3 episoade pe an, fiind caracterizata printr-un numar crescut de scaune cu consistenta lichida sau semilichida.Cauzele aparitiei diareei sunt multiple, cum ar fi :virusuri, bacterii si paraziti, consumul de medicamente, in special antibiotic, intoxicatii alimentare, deficit enzimatic,cum ar fi intoleranta la lactoza. Daca diareea persista mai mult de 14 zile, consultul medical este obligatoriu.

Medici

Vlasceanu Andreia-Elena – Medic Specialist –  Spitalul IOMC Alfred Rusescu

Preturi

Procedura Pret (Medic Specialist)
Consultatie 50 lei
Consultatie control 25 lei
Aspiratie nazala copii 20 lei
Vaccinare (fara vaccin) 20 lei
Nebulizare (fara substanta) 10 lei
Consultatie ORTOPEDIE PEDIATRICA 70 lei
ECOGRAFIE SOLD 130 lei
ECOGRAFIE SOLD + Consultatie ORTOPEDIE PEDIATRICA 180 lei

Tarifele sunt exprimate in RON, au valoare orientativa si se pot modifica fara preaviz.