Bine ati venit la Liberty Medical Center

Program : Luni - Vineri: 8.00 - 20.00
  Contact : 031.880.62.25

Cardiologie

Cardiologie

Cardiologia este o specialitate medicala care are ca subiect de studiu bolile inimii si ale vaselor de sange. Cardiologia cuprinde diagnosticul si tratamentul bolilor cardiace congenitale, bolii cardiace ischemice, insuficientei cardiace, valvulopatiilor, aritmiilor si al bolilor pericardului.

Aritmia reprezinta tulburari in ritmul sau frecventa batailor inimii. In functie de tipul de aritmie se poate opta pentru tratament medicamentos, dispozitive specific (inserarea unui pace-maker) sau  metode chirurgicale .

Angina pectorala de efort este o forma de manifestare a bolii cardiace ische­mice, caracterizata prin crize de durere pectorala (in spatele sternului), care apar la efort sau la emotii, dureaza cateva minute si dispar la incetarea cauzelor sau la administrarea nitroglicerinei sub limba.

Hipertensiunea arteriala (HTA) este o afectiune  fara simptome specifice, doar cresterile bruste ale tensiunii arteriale (salturile hipertensive) se pot manifesta prin cefalee, ameteli, zgomote in urechi (acufene) , greturi, stare de rau general, afectarea vederii. Importanta diagnosticarii si tratarii hipertensiunii arteriale consta in complicatiile majore ce apar in aceasta boala, fiind afectata inima (cardiopatie ischemica – infarct miocardic, aritmii, insuficienta cardiaca), vasele cerebrale (accidente vasculare), rinichii (nefroangioscleroza cu insuficienta renala cronica).

Medici

Boanta Ildiko-Melania – Medic Primar – Spitalul Clinic Fundeni Bucuresti
Mateescu Anca – Medic Primar – Spitalul Clinic Fundeni Bucuresti
Petre Ioana – Medic Specialist –  Spitalul de Urgenta Floreasca Bucuresti

Preturi

Procedura Pret (Medic Specialist) Pret (Medic Primar)
Consultatie initiala 50 70
Consultatie control 25 35
Ecografie Doppler cardiac 200
EKG cu interpretare 25
EKG fara interpretare 15
EKG de effort 100
Holter EKG – 24 ore 100
Holter TA – 24 ore 80
Oscilometrie 30
Bioimpedanta toracica 170
Printer ECO/FOTO 5

Tarifele sunt exprimate in RON, au valoare orientativa si se pot modifica fara preaviz.