Bine ati venit la Liberty Medical Center

Program : Luni - Vineri: 8.00 - 20.00
  Contact : 031.880.62.25

Fa-ti o programare
Loading...

Liberty Medical Center

Liberty Medical Center este un centru medical modern, situat in Stefanestii de Jos - Ilfov, dotat cu echipamente avansate, capabile sa sustina servicii medicale unice la nivelul judetului ILFOV, cum ar fi videoendoscopia digestiva superioara si inferioara, ecografia 4D.

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o echipa de 19 medici specialisti si asistente care dispun de o vasta experienta medicala si se disting prin calificari impresionante in spitalele universitare din Bucuresti. Moderna din punct de vedere al dotarilor cu echipamente de ultima generatie si al conditiilor oferite, clinica Liberty Medical Center ofera pacientilor consultatii, investigatii si analize de laborator in peste 15 specialitati medicale.

MISIUNEA NOASTRA este de a pune tehnologia in slujba actului medical si de a ne Indeplini obiectivele de performanta: calitate, promptitudine, incredere, cel mai bun pret pentru cele mai bune servicii.

VALORILE in care credem cu tarie sunt: imbunatatirea calitatii vietii, cultul fata de pacientii nostri, respectul fata de colaboratori, spiritul de echipa si onestitatea, inovatia si flexibilitatea.

Ne dorim sa devenim prima alegere a ilfovenilor, sa le oferim servicii medicale profesionale si sa le dam incredere in sistemul sanitar.

Serviciile Noastre

Clinica Liberty Medical Center ofera pacientilor consultatii, investigatii si analize de laborator in peste 15 specialitati medicale.

Vezi Serviciile Noastre

Centrul medical gazduieste si a 2-a farmacie TERRA din localitate unde pacientii nostri beneficieaza de o gama variata de produse farmaceutice, parafarmaceutice, cosmetice si dermatocosmetice.

Medici Calificati

Calificari in spitalele importante din Bucuresti si o vasta experienta medicala.

Servicii de Urgenta

Echipa noastra de Medici Specialisti

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o echipa de 19 medici specialisti si asistente care dispun de o vasta experienta medicala si se disting prin calificari impresionante in spitalele universitare din Bucuresti.

Cele mai recente stiri de la Liberty Medical Center

boli-aer
Bolile legate de aerul condiţionat

Folosirea aparatului de aer condiţionat a devenit în ultimele decade un factor important din elementele de patogenie rinosinobronşică, atât prin…

Mai Multe Detalii
Mai Multe Detalii
Dr. Maxim Nicoleta
Ce ştim despre hepatită?

Funcţia ficatului este una foarte importantă în organism. El are misiunea de a distruge substanţele toxice din corp şi de…

Mai Multe Detalii

Ce spun pacientii despre noi

Multi dintre pacientii nostri ne recomanda. Iata aici o parte dintre parerile lor despre noi.

  • Am lucrat cu Liberty Medical Center si asigura servicii medicale la un nivel inalt. Doctorii au fost foarte atenti si profesionisti, iar echipamentele sunt la standarde internationale.

  • author-11

    Intr-adevar doctori profesionisti.